El filòsof Jordi Pigem presentarà el seu nou llibre Consciència o col·lapse. Serà divendres dia 31 de maig a les 19:30 h, a la Sala El Torín (C. Roser 13, Olot). L’entrada és de 5 euros i s’ha d’obtenir a la llibreria Drac d’Olot (C. Roser 13, sota la plaça de braus).

L’acte és organitzat per ANEGX (Agrupació Naturalista i Ecologista de la Gartotxa) i Sobirania i Salut d’Olot.

Consciència o col·lapsePigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara.

Amb Consciència o col·lapseJordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021).

Aforament limitat.

CARTELL