El filòsof Jordi Pigem, que acaba de publicar Consciència o col·lapse, pronunciarà la conferència “Les tecnologies digitals ¿ens alliberen o ens atrapen?” Serà dissabte 15 de juny a les 12 h, al Casal Rierenc (Carrer Sant Pau, 12, Riera de Gaià), Tarragonès. Cal inscripció.

L’acte és organitzat per Intro-ment, amb el suport de l’Associació Alumni URV i l’auntament de la Riera de Gaià. Les inscripcions, gratuïtes, s’han de fer aquí.

Consciència o col·lapsePigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara.

Amb Consciència o col·lapseJordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021).

CARTELL