Dolors Bramon va presentar Professora d’islam, un llibre de converses amb Ignasi Moreta, acompanyada de Lana Lazkaz, doctora en comunicació i membre de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cutura, entitat que organitza l’acte. Va ser el dijous 13 de juny a les 12 h a l’Aula R2 de l’Institut de Recerca Blanquerna (C. Tallers 77, 1r pis, Barcelona) i també va en¡metre’s per internet.

A Professora d’islamBramon (Banyoles, 1943), doctora en filologia semítica i en història medieval i professora emèrita d’estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona, amb una llarga trajectòria acadèmica i divulgativa, repassa en to cordial i distès la seva trajectòria amb l’editor de Fragmenta. En aquesta editorial també ha publicat L’islam avui. Alguns aspectes controvertits (2016), que també té una versió en castellà.

Crònica: Dolors Bramon presenta el seu nou llibre, ‘Professora d’Islam’

TARGETÓ