Dolors Bramon presentarà Professora d’islam, un llibre de converses amb Ignasi Moreta, acompanyada del sociòleg Quim Cervera. Serà el dimecres dia 12 de juny a les 19 h a l’espai Ronda Barcelona (C. del Consell de Cent, 382, Barcelona).

L’acte es convoca conjuntament pel Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia d’AUDIR, la Xarxa Interreligiosa per la Pau de Justícia i Pau i Fragmenta Editorial.

A Professora d’islamBramon (Banyoles, 1943), doctora en filologia semítica i en història medieval i professora emèrita d’estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona, amb una llarga trajectòria acadèmica i divulgativa, repassa en to cordial i distès la seva trajectòria amb l’editor de Fragmenta. En aquesta editorial també ha publicat L’islam avui. Alguns aspectes controvertits (2016), que també té una versió en castellà.

Metro: L4 (Girona)

Entrada lliure. Aforament limitat.

TARGETÓ