Dolors Bramon va presentar Professora d’islam, un llibre de converses amb Ignasi Moreta, el dimarts dia 4 de juny a les 19 h a la llibreria Buc de Llibres (C. de Sant Josep 17, Mataró).

L’acte va ser presentat per Ramon Bassas, cap de comunicació de Fragmenta Editorial.

A Professora d’islamBramon (Banyoles, 1943), doctora en filologia semítica i en història medieval i professora emèrita d’estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona, amb una llarga trajectòria acadèmica i divulgativa, repassa en to cordial i distès la seva trajectòria amb l’editor de Fragmenta. En aquesta editorial també ha publicat L’islam avui. Alguns aspectes controvertits (2016), que també té una versió en castellà.

VÍDEO

Aquí teniu un resum de l’acte, en un vídeo enregistrat i editat per Conxa Parramon.

CARTELL