El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre los dioses y la nada , versió traduïda del llibre Entre els déus i el no-resacompanyat Leandro Bracamonte y Gonzalo Alonso en un col·loqui a internet (l’enllaç del qual es compartirá en aquest xat de Whatsapp) des l’ Instituto Salmān Fārsí i de Buenos Aires, que organitza l’acte. Serà el dilluns dia 17 de juny, a les 18:30 h (a Buenos Aires, a less 23:30h a Espanya).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Leandro Bracamonte és director i responsable de l’Instituto Salmān Fārsí i Gonzalo Alonso és responsable y docent de l’àrea de llengües antigues d’aquesta institució.

Recordin que els interessats poden seguir i participar en la presentació a través d’aquest enllaç de whatsapp on poden integrar-se. El dia del col·loqui rebran el link para contactar-hi via internet. 

Aquest acte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.