El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-resacompanyat de la bibliotecària Marta Camps i l’enginyer Albert Roura. Serà el dimarts 28 de maig a les 19 h a la biblioteca El Safareig (Pl. Verdaguer, 5, Capellades).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Marta Camps és directora de la biblioteca on es fa l’acte i l’Albert Roura és enginyer tècnic paperer.

Entrada lliure. Aforament limi