ACTE AJORNAT · El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-resacompanyat dels activistes Gabriela Serra i Salvador Grabulosa, en un acte que anomenen “Revetlla de Sant Jordi”. Serà el dimecres 12 de juny a les 19 h a la Biblioteca Ramon Vinyes (Plaça Europa 1, Berga).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Gabriela Serra és mestra, participa en diverses entitats i va ser diputada al Parlament de Catalunya. Salvador Grabulosa és muntanyenc i bon coneixedor de les diverses cultures de l’Himàlaia.

Entrada lliure. Aforament limitat.