El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-resacompanyat del professor Llorenç Planes i del sociòleg Joan Hernàndez Serret. Serà el dimarts 9 d’abril a les 19 h a la Sala d’actes del Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 27).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Llorenç Planes és psicopedagog i professor d’animació cultural. Joan Hernández Serret és sociòleg i secretari general de Religions per la Pau d’Europa. 

L’acte compta amb la col·laboració de membres de l’associació manresana “Pessics de saviesa”. 

Entrada lliure. Aforament limitat.

EL TARGETÓ