El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-resacompanyat per l’economista Anna Estrada i l’helenista Joaquim gestí. Serà el dimarts dimarts 4 de juny a les 18:30 h a la llibreria Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616, Barcelona).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. L’economista Anna Estrada ha treballat al CIDOB, va ser la primera directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i actualment és membre de la Junta de la Lliga Europea de Cooperació Internacional. Joaquim Gestí és traductor, professor, hel·lenista i neohel·lenista català, llicenciat en filologia clàssica i doctor en traducció per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Entrada lliure. Aforament limitat.