Fragmenta ha muntat de nou una parada per Sant Jordi al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca), a Barcelona. La taula era  compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona, Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho va fer també entre la Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, i a la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt, amb dues altres parades conjuntes. A la parada de Barcelona, a banda de vendre-s’hi llibres, els autors van signar exemplars dels seus llibres.

Horari de signatures a la parada de Fragmenta

11:00 Laia de Ahumada signarà exemplars del llibre Espirituals sense religió i Joan-Carles Mèlich de La lectura com a pregària.

12:00 Tina VallèsGabriel Salvadó signaran exemplars de Bocabava

13:00 Inês Castel-Branco i María Ella Carrera signaran exemplars de Respira i de La teva cançó.

16:00 Halil Bárcena signarà exemplars d’Històries de Nasrudín.

17:00 Albert Cortina i Miquel-Àngel Serra signaran exemplars del llibre ¿Humanos o posthumanos?.

18:00 Jordi AmenósAlbert Arrayás signaran exemplars del conte ¿On és la lluna?.

19:00 Ignasi Moreta i Àfrica Fanlo signaran exemplars del Llibre del gentil i dels tres savis de Ramon Llull, i aquesta última ambÀlex Tovar, de Funàmbulus (2015).

Premis i més signatures

A les 18:45h lliurarem els premis del concurs “Dibuixa la teva lluna“, que Fragmenta ha posat en marxa coincidint amb la publicació del conte ¿On és la lluna?, amb text de Jordi Amenós i il·lustracions d’Albert Arrayás. Mira els dibuixos presentats a Facebook.

A més, a les 19:00 h Tina Vallès i Gabriel Salvadó tornaran a signar exemplars de Bocabava a la llibreria Al·lots (Consell de Cent, 266, Barcelona).

Convida-hi els amics des de Facebook.