Amb motiu de la publicació dels llibres Emparaular el món (Fragmenta, 2011) i Religió i comunicació (Fragmenta, 2010, ed. castellana 2012)

En un moment de crisi generalitzada, la perversió de les paraules s’ha convertit en una qüestió inquietant. L’obra de Lluís Duch constitueix una reflexió global sobre les diferents maneres que tenim els éssers humans d’emparaular el món. Cal reflexionar sobre com pensar el moment actual, en el qual ens hem quedat orfes de sentit.

A l’acte hi van intervenir Lluís Duch, antropòleg, monjo de Montserrat i professor de la UAB, Carlos García Gual, escriptor, catedràtic de filologia grega a la UCM, Joan-Carles Mèlich (moderador), professor titular de filosofia de l’educació a la UAB.

Fou organitzat per l’Institut Ramon Llull i Fragmenta Editorial, amb la col·laboració del Círculo de Bellas Artes, on s’hi desenvolupà l’acte, el passat dimarts 9 d’octubre.