Els drets dels àlbums il·lustrats Funàmbulus, ¿On és la lluna? i el Llibre del gentil i dels tres savis han estat adquirits recentment per a la seva publicació en xinès, coreà i francès, respectivament. Aquests tres títols, com tots els de la resta de la col·lecció Petit Fragmenta, el segell infantil de Fragmenta que va començar a caminar la passada tardor, ja van publicar-se simultàniament en català, castellà i portuguès.

Funàmbulus, un «conte sobre l’art de viure en equilibri» amb text d’Àlex Tovar i il·lustracions d’Àfrica Fanlo, es publicarà a la Xina de la mà de Publishing House of Electronic Industry. ¿On és la lluna?, un text de Jordi Amenós amb il·lustracions d’Albert Arrayás que explora la importància dels llenguatges simbòlics, es distribuirà en coreà per KIZM Education Group. Finalment, precisament quan es commemora l’Any Llull, l’adaptació del Llibre del gentil i dels tres savis de Ramon Llull, a càrrec d’Ignasi Moreta i il·lustrada també per Àfrica Fanlo, serà editada en francès per Albin Michel.

Inês Castel-Branco, directora de la col·lecció, ha dit que «hem començat amb molt bon pas aquesta nova aventura dels llibres infantils, després de nou anys amb altres col·leccions per adults, amb la mateixa voluntat d’ajudar a pensar». Així, després del recent el premi Serra d’Or de Literatura Infantil obtingut per Històries de Nasrudín, de Halil Bárcena, amb il·lustracions de Mariona Cabassa, i d’una bona acceptació dels set llibres publicats fins avui, «la ràpida internacionalització de les nostres propostes ens dóna molts ànims», ha declarat.