¿On és la lluna?, l’àlbum amb text de Jordi Amenós i il·lustrat per Albert Arrayás dins la col·lecció Petit Fragmenta, el segell infantil de Fragmenta, es publicarà en xinès de la mà de Dogwood, que n’acaba d’adquirir els drets. El llibre, que va sortir simultàniament en català, castellà i portuguès a principis de 2016, tindrà aviat també la seva versió en coreà.

¿On és la lluna? explora la importància dels llenguatges simbòlics tot convidant a imaginar contes en família per despertar la creativitat i reinventar el món. El llibre ha tingut una gran acceptació i ha estat motiu de diverses presentacions, contacontes i tallers. A més, l’obra d’Albert Arrayás ha estat seleccionada per representar la cultura catalano-balear a propera Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya amb la d’una quarantena d’il·lustradors més.

Altres títols de Petit Fragmenta també han estat objecte d’adquisicions dr drets per ser publicats a altres idiomes a banda dels tres inicials. És el cas de Funàmbulus, amb text d’Àlex Tovar i il·lustracions d’Àfrica Fanlo, que també s’ha de publicar en xinès. El Llibre del gentil i dels tres savis, de Ramon Llull, amb versió d’Ignasi Moreta i il·lustrat també per Àfrica Fanlo, ha sortit ja en francès. I Respira, que compta amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, que també dirigeix la col·lecció, es distribuirà en italià.