La versió per al públic infantil del Llibre del gentil i dels tres savis de Ramon Llull, a càrrec d’Ignasi Moreta i il·lustrada per Àfrica Fanlo, serà traduïda a l’italià els propers mesos per Edizioni Messaggero Padova, que n’ha comprat els drets. A les seves edicions en català, castellà i portuguès, publicades simultàniament per Fragmenta el 2016 per commemorar l’Any Llull, se li sumen les versions en francès, apareguda fa uns mesos, i la citada en italià.

Ignasi Moreta, professor de litaratura catalana a la UPF i editor de Fragmenta, remarca que aquesta obra és una “sorprenent apologia del diàleg interreligiós escrita al segle XIII”. Àfrica Fanlo serà una de les il·lustradores que mostrarà la seva obra a la propera Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya, que tindrà lloc del 3 al 6 d’abril d’enguany, on la cultura catalano-balear hi és convidada.

Petit Fragmenta és el nom de la col·lecció infantil de Fragmenta Editorial, dirigida per Inês Castel-Branco, nascuda fa més d’un any, que ja compta amb deu títols, ben aviat dotze, i que té com a objectiu fomentar la saviesa i la interioritat amb els més petits. La col·lecció en castellà porta per títol Pequeño Fragmenta i la portuguesa Pequena Fragmenta. Cada llibre incorpora una guia de lectura per a pares o docents.