El llibre ¿Parlem del mateix Déu?, de Raimon PanikkarPinchas Lapide, va ser presentat el dilluns 18 de juny a les 19h, a la lllibreria Documenta (Pau Claris 144, Barcelona). A l’acte hi van intervenir Xavier Melloni, antropòleg, teòleg i fenomenòleg de la religió, i Arnau Pons, poeta i assagista, que foren presentats per Ignasi Moreta, comissari de l’Any Panikkar i editor de Fragmenta.

L’obra, que es publica aquella mateixa setmana en català i més endavant ho farà en castellà, idiomes en els quals es manté inèdita fins avui, recull el diàleg que van mantenir els dos autors a Múnic l’any 1993. El col·loqui va ser moderat pel periodista i estudiós de la teologia catòlica Anton Kenntemich.

Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 – Tavertet, 2010) és un filòsof i teòleg que ha destacat per les seves rellevants aportacions al diàleg intercultural i interreligiós. La seva obra completa està sent publicada per Fragmenta.

Pinchas Lapide (Viena, 1922 – Frankfurt, 1997) és un teòleg jueu. Deixeble de Martin Buber, va estudiar les relacions entre el judaisme i el cristianisme i va promoure el diàleg entre totes dues religions.