Josep Cobo, autor dels llibres Incapaces de DiosLa paradójica realidad de Dios, publicats a Fragmenta, dirigeix un curs sobre el contingut del llibre del 8 d’abril al 13 de maig, de les 19 a les 20:30 h, a la seu de Cristanisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona). Cobo també és autor de Déu sense Déu (amb Xavier Melloni, Fragmenta, 2015). És necessària la inscripció.

¿Quina és l’orientació del curs? El cristianisme no tan sols viu de la confessió, sinó també de la pietat. Amb tot, molts ja no saben què fer-ne de les formes tradicionals de la devoció. Deia Martin Buber que el creient avui en dia no pot evitar preguntar-se si no estarà fent el ridícul quan es dirigeix en la pregària a un Déu personal. Quin lloc ocupa avui en dia la invocació creient? Potser és que hauríem de conformar-nos amb les pràctiques meditatives de les cultures orientals, tan de moda actualment? No serà el parenostre una manera de demanar a Déu per Déu? Per respondre a aquestes qüestions, entre d’altres, seguirem les tesis defensades al llibre Incapaces de Dios i després a La paradójica realidad de Dios.

INSCRIU-TE AQUÍ

Informació general

Modalitat: Seminari presencial

Calendari: 6 sessions

– Sessions en dijous de 19 a 20.30h

– Noves dates: 8, 15, 22, 29  d’abril, 6, i 13 de maig del 2021

En el seminari es farà servir el llibre Incapaces de Dios, i es recomana La paradójica realidad de Dios, tots dos de Josep Cobo (a Fragmenta Editorial / CJ).

Preu

– Tarifa normal: 52€, curs+ llibre Incapaces de Dios:70€

– Persones en situació d’atur i estudiants: 42€, curs + llibre Incapaces de Dios (18€): 60€

Col·laboradors/Donants de Cristianisme i Justícia: 42€, curs + llibre Incapaces de Dios (18€): 60€

No es deixarà d’admetre ningú per motius econòmics.