El dissabte 17 de desembre, a les 9 h, va començar la Jornada “Viure com a humans en un món digitalitzat“, organitzada per l’associació, “Filosofia, ara” i que tenia com a ponent inicial Jordi Pigem, autor del llibre Tècnica i totalitarisme que va parlar sobre “La condició humana davant la digitalització del món”. La Jornada, que va celebrar-se al Centre Cultural de la Mercè (Plaça de l’Hospital, 6, Girona), és gratuïta però requereix inscripció.

A més de la ponència de Jordi Pigem, el programa de la Jornada incloïa grups de treball, taula rodona i música en viu fins a les 14:30h, aproximadament.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, ha a tingut cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar. És autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022, en preparació), aquests dos últims dins d’una trilogia. Una versió en castellà de Tècnica i totalitarisme arribarà a les llibreries al gener del 2023.

Fotos: Àlex Agustí