El dissabte 17 de desembre, a les 9 h, començarà la Jornada “Viure com a humans en un món digitalitzat“, organitzada per l’associació, “Filosofia, ara” i que té com a ponent inicial Jordi Pigem, autor del llibre Tècnica i totalitarisme (a la venda el proper 30 de novembre) que parlarà sobre “La condició humana davant la digitalització del món”. La Jornada, que se celebrarà al Centre Cultural de la Mercè (Plaça de l’Hospital, 6, Girona), és gratuïta però requereix inscripció.

A més de la ponència de Jordi Pigem, el programa de la Jornada iclou grups de treball, taula rodona i música en viu fins a les 14:30h, aproximadament.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, ha a tingut cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar. És autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022, en preparació), aquests dos últims dins d’una trilogia. Una versió en castellà de Tècnica i totalitarisme arribarà a les llibreries al gener del 2023.