Adrià Pujol va presentar La imaginació simbòlica, de l’antropòleg francès Gilbert Durand (1921-2012), i Dolors Bramon ho va fer de Professora d’islam un llibre de converses amb Ignasi Moreta, editor de Fragmenta, que també va moderar l’acte. Va ser el dimecres dia 13 de setembre a les 18:15 h a l’escenari 3 de la 41ª Setmana del Llibre en Català, al Moll de la Fusta de Barcelona.

Fragmenta presentarà aquestes dues novetats. En la primera, amb pròleg i traducció d’Adrià PujolLa imaginació simbòlicaDurand reivindica el poder del símbol davant el món cientista. En el segon llibre, Professora d’islam, que es posa a la venda a principis d’octubre, la coneguda islamòloga repassa la seva vida personal i acadèmica en una llarga entrevista amb Ignasi Moreta. Bramon, autora de L’islam avui, va ser guardonada enguany amb la Creu de Sant Jordi.

Fragmenta serà novament a la Setmana del Llibre en Català al mòdul número 83 del recinte del Moll de la Fusta de Barcelona durant els deu dies de durada de la seva 41ª edició, des del divendres 8 de setembre fins el diumenge 17, on hi ha anat amb dues altres editorials independents.

L’entrada és lliure.