El sociòleg Joan Gómez i Segalà autor de Laïcitat, religions i prejudicis, ha presentat el llibre aquest dimarts 3 d’octubre a les 19 h a la Casa de Cultura de Girona – Aula B (Pl. de l’Hospital, 6, Girona). L’acte ha sigut presentat pel politòleg Xavier Casademont, professor de la Universitat de Girona. A continuació s’ha establert un col·loqui entre Caye Gómez, psicopedagog, responsable d’anàlisi social de Càritas Diocesana de Girona, i l’autor.

L’acte comptava amb el suport de Càritas Diocesana de Girona, Justícia i Pau de Girona, la Fundació SERGI, el Moviment de Renovació Pedagògica de Girona i la Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona. La venda d’exemplars va anar a càrrec de la Llibreria 22.

Laïcitat, religions i prejudicis parteix de la convicció que la llibertat religiosa no és un privilegi de les persones i les comunitats religioses, sinó la base perquè ningú no s’imposi sobre els altres: ni els religiosos ni la resta.