Victorino Pérez Prieto, Encarna Pueyo i Xavier Melloni participaran a la taula rodona “Raimon Panikkar: Una figura única i extraordinària”. L’acte, que es transmetrà només per internet, se celebrarà el dimecres 5 de juny a les 18:30 h per zoom (prèvia inscripció) i s’emetrà per Youtube. Es tracta d’un nou Fòrum de Som Cristians / Somos Cristianos. Fragmenta ha publicat diversos llibres i l’Opera Omnia Raimon Panikkar.

Victorino Pérez Prieto és doctor en teologia i en filosofa. Sobre Raimon Panikkar ha publicat diversos llibres, como per exemple, en col·laboració amb altres autors, Panikkar avui (Fragmenta, 2022). A Fragmenta també ha publicat Hacia una ecoteología (2023).

Encarna Pueyo és embre d’Amics de Vivàrium i familiar de Panikkar.

Xavier Melloni és antropòleg, teòleg i fenomenòleg de la religió. A Fragmenta ha publicat Escletxes de Realitat (Fragmenta, 2007), El desig essencial (Fragmenta, segona edició, 2019), Vers un temps de síntesi (Fragmenta, 2011), Déu sense Déu (amb Josep Cobo, Fragmenta, 2015), i Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola. Una aproximació a la seva ‘Autobiografia’ (2020). És autor d’un annex als Exercicis Espirituals d’Ignasi de Loiola publicats a Fragmenta (2018). 

El públic podrà intervenir al final de la taula rodona si segueix la sessió per zoom, per a la qual cosa cal inscriure’s (de franc) en aquest enllaç. Tot seguit tindrà accés a zoom (introduint el codi 123 quan el sistema ho demani): https://us02web.zoom.us/j/5757144023. Qui només vulgui seguir-ho per Youtube, pot enllaçar aquí.

Amb aquest Fórum Virtual 2024, Som Cristians / Somos Cristianos aprofita la finalització del curs sobre Raimon Panikkar de Victorino Pérez Prieto, a l’espera del proper, que comptarà con cinc sessions més a partir del pròxim mes de setembre.

L’acte se celebrarà en castellà.

CARTELL