Des del setembre del 2013 fins a l’abril del 2014 es desenvoluparà el cicle Diàlegs panikkarians on, durant vuit sessions, una per llibre publicat de l’Opera Omnia Raimon Panikkar en català per Fragmenta Editorial, dos convidats mantindran una conversa relacionada amb cada un dels llibres. Els actes començaran el dia 12 de setembre del 2013 i se celebraran a les Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona).

El cicle, que compta amb la participació de Victoria CirlotJordi Pigem, Francesc TorralbaVicenç Villatoro, Laura BorràsJaume Pòrtulas, Eduard CairolJosep-Maria Terricabras, Victoria CampsSalvador Giner, Joan-Carles MèlichÀlex Susanna, Xavier MelloniAmador Vega, Vicente MerloAgustí Pániker, serà tancat a l’abril amb la intervenció del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell.

Els Diàlegs panikkarians estan organitzats per la Fundació Vivarium Raimon Panikkar, la Institució de les Lletres CatalanesFragmenta Editorial, i compten amb la col·laboració de l’Institut d’Humanitats de Barcelona i Casa Àsia.

Preu: 5€ per sessió (que es poden descomptar de qualsevol llibre que hi adquiriu de Fragmenta el dia de l’acte). Per a formalitzar la inscripció cal omplir aquest formulari (també és més avall) i abonar els 5€ abans del dia 9 de setembre o 3 dies abans de cada acte al compte del Banc de Sabadell 0081-0171-43-0001344841, fent-hi constar el vostre nom i cognoms. L’aforament és limitat.

Programa

A. Mística, plenitud de Vida

Data: dijous, 12 de setembre a les 19 h

Acte d’obertura amb Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i Ignasi Moreta, editor de Fragmenta.

Ponents del diàleg: Victoria Cirlot i Jordi Pigem

B. Religió i religions

Data: dimecres, 9 d’octubre a les 19:30 h

Ponents: Francesc Torralba i Vicenç Villatoro

C. Pluralisme i interculturalitat

Data: dimecres, 13 de novembre a les 19 h

Ponents: Laura Borràs i Jaume Pòrtulas

D. Visió trinitària i cosmoteàndrica: Déu, home, cosmos

Data: dijous, 28 de novembre a les 19 h

Ponents: Eduard CairolJosep-Maria Terricabras

E. Mite, símbol, culte

Data: dijous, 30 de gener a les 19 h

Ponents: Victoria Camps i Salvador Giner

F. El ritme de l’Ésser. Les Gifford lectures

Data: dijous, 13 de febrer a les 19 h

Ponents: Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna

G. Espiritualitat, el camí de la Vida

Data: dijous, 13 de març a les 19 h

Ponents: Xavier Melloni i Amador Vega

H. L’experiència vèdica

Data: dijous, 3 d’abril a les 19 h

Acte de cloenda amb el parlament de l’Hble. Conseller de Cultura, Ferran Mascarell

Ponents del diàleg: Vicente MerloAgustí Pániker

Inscripcions

(cal arribar fins el final del formulari amb el cursor i enviar-lo, o anar directament aquí)