Les poetes Almudena Vega, Corina Oproae, Iris Parra i Miriam Reyes oferiran un recital arran de la recent publicació a Fragmenta del Diccionario de los símbolos, de Mircea Eliade i Ioan Petru Couliano (ed.), versió en castellà del Diccionari dels símbols. Serà el dimecres dia 8 de febrer del 2023, a les 19h, a la Llibreria de la Imatge (C. de Sepúlveda, 87, Barcelona).

L’acte, en el qual els poetes recitaran un text seu i a continuació el relacionaran amb una de les entrades del llibre, forma part del cicle Radical 3, coordinat per Jaime D. Parra, poeta i autor de Claves de simbología. El cicle compta, a més, amb la col·laboració de Produccions Impossibles.

Les entrades d’aquest Diccionari dels símbols / Diccionario de los símbolos són el resultat d’una selecció del vast repertori en setze volums de The encyclopedia of religion, dirigida per Mircea Eliade en col·laboració amb Ioan Petru Couliano i editada per destacats experts internacionals. La coberta de l’edició de Fragmenta, la primera en català, inclou un fragment de l’obra “L’ànima”, de Josep Maria Subirachs (1995).

Entrada lliure. Aforament limitat.

Transport: Metro (L1, Rocafort).