Les poetes Almudena Vega, Corina Oproae, Iris Parra i Miriam Reyes van oferir un recital arran de la recent publicació a Fragmenta del Diccionario de los símbolos, de Mircea Eliade i Ioan Petru Couliano (ed.), versió en castellà del Diccionari dels símbols. Va ser el dimecres dia 8 de febrer del 2023, a les 19h, a la Llibreria de la Imatge (C. de Sepúlveda, 87, Barcelona).

L’acte, en el qual els poetes van recitar un text seu i a continuació el van relacionar amb una de les entrades del llibre, formava part del cicle Radical 3, coordinat per Jaime D. Parra, poeta i autor de Claves de simbología. El cicle compta, a més, amb la col·laboració de Produccions Impossibles.

Les entrades d’aquest Diccionari dels símbols / Diccionario de los símbolos són el resultat d’una selecció del vast repertori en setze volums de The encyclopedia of religion, dirigida per Mircea Eliade en col·laboració amb Ioan Petru Couliano i editada per destacats experts internacionals. La coberta de l’edició de Fragmenta, la primera en català, inclou un fragment de l’obra “L’ànima”, de Josep Maria Subirachs (1995).