La poeta Blanca Llum Vidal va presentar el seu assaig No cometràs adulteri amb el filòsof Bernat Dedéu i l’editor Ignasi Moreta. Ho va fer el divendres 10 de maig a les 19 h a la llibreria Obaga (C. Girona, 179, Barcelona).

Per la poeta Blanca Llum Vidal, l’adulteri, a banda de la «violació de la fidelitat conjugal», com diu el diccionari, també pot ser altres coses: un indici d’un problema que batega al fons de la nostra organització social i fins i tot un mecanisme per sanar-lo; una ocasió per posar en qüestió els rols de gènere; una experiència per explorar l’impacte dels cossos en contacte (que sempre hem llegit per contrast amb dues ànimes que es troben). 

Blanca Llum Vidal (Barcelona, 1986), autora de No cometràs adulteri, és poeta, editora i treballadora social. Ha publicat diversos llibres i traduccions i ha recitat arreu del món. Darrerament puja a l’escenari amb la clàssica i el postrock de Los Sara Fontán. Bernat Dedéu també ha escrit No mataràs a la mateixa sèrie «Deu Manaments». 

La sèrie «Deu Manaments», on s’ha publicat el llibre, vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

TARGETÓ