El filòsof Jordi Pigem, autor del llibre Tècnica i totalitarisme, va mantenir una xerrada amb Nacho Bañeras en una sessió virtual a la plataforma Zoom de Cura Sui Cura Mundi. Va ser dimarts 14 de març a les 19 h.

Cura Mundi Cura sui també organitza un recés amb Jordi Pigem a Besalú, del 31 de març al 2 d’abril. Més informació, aquí.

L’edició en castellà del llibre, Técnica y totalitarismo, es va posar a la venda el 8 de març.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022) convida, alhora, a redescobrir el valor de l’existència, única i irrepetible, de cada ésser humà.