El doctor en filosofia Jordi Corominas parlarà sobre el seu llibre Entre els déus i el no-res, amb l’artista Philip Hamer. Serà el divendres dia 29 de març a les 12 h al carrer Sant Roc de Sella (Marina Baixa, País Valencià).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Josep Olesti és professor titular de filosofia a la Universitat de Girona, especialista en filosofia moderna. També és membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans.

L’acte és organitzat per l’associació cultural Tastaolletes.

Entrada lliure. Aforament limitat.