El filòsof Jordi Pigem presentarà el seu nou llibre Consciència o col·lapse. Serà dissabte dia 4 de maig a les 18 h, al centre Yoga, Actos y Palabras (Plaça Lluís Companys 16-17, La Ràpita). Cal inscriure-s’hi.

L’acte serà presentat per Inma Ibáñez, directora del centre.

Consciència o col·lapsePigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara.

Amb Consciència o col·lapseJordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021).

Inscripcions al telèfon 649 902 552. Aforament limitat.

Entrada lliure. Aforament limitat.

.