El filòsof Jordi Pigem parlarà del seu nou llibre, Consciència o col·lapse, en una conversa amb el psiquiatre i filòsof Iain McGilchrist, que surt vàries vegades citat al llibre. Serà en línia, via zoom, el dimarts 30 d’abril, a les 19 h (18h al Regne Unit) i és imprescindible inscriure-s’hi.

La sessió serà en anglès.

La inscripció és de franc per als membres i mecenes del canal McGilchrist i de pagament (10 lliures esterlines) a tota la resta. Per reservar l’entrada, en tot cas, cal registrar-se aquí.

Consciència o col·lapsePigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara. Amb Consciència o col·lapseJordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021).