El filòsof Jordi Pigem, que acaba de publicar Consciència o col·lapse, va mantenir una conversa amb l’investigador Marco Scholemmer. Va serel dijous 2 de maig, a les 19 h a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (C. de la Nena Casas 47) de Barcelona

L’activitat era organitzada per País Conscient.

Consciència o col·lapsePigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara. Amb Consciència o col·lapseJordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021).

Cartell