El filòsof Jordi Pigem presentarà el seu nou llibre, Consciència o col·lapse, acompanyat del professor Carles Codina. Serà el dissabte 13 d’abril, a les 12 h al pati de a l’Espai Libelista (Plaça Major, 4, Calonge). Amb Consciència o col·lapseJordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), dels quals també parlarà.

L’acte és coorganitzat per la Llibreria La Temerària de Terrassa, on el professor Carles Codina hi organitza un curs de ciències socials, i l’Espai Libelista.

Consciència o col·lapsePigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara.

Entrada lliure. Aforament limitat.

CARTELL