El doctor en filosofia Jordi Corominas va presentar el seu llibre Entre els déus i el no-res (Fragmenta, 2023) acompanyat de Marc Vila, Raonador del Ciutadà d’Andorra. Va ser el dimarts dia 31 de gener, a les 19 h a la Llibreria la Trenca (Plaça Rebés, 4, Andorra la Vella). L’acte s’organitzava en el marc de les xerrades de la Societat Andorrana de Ciències (SAC), la presidenta de la qual, Àngels Mach, va presentar l’acte.

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.