El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-res acompanyat dels professors Maria Forteza, Josep Otón i Joan Hernández. Serà el dissabte 11 de març al matí (hora per concretar) a la seu de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB), al carrer de la Diputació 231 de Barcelona.

En primer lloc, l’autor presentarà el llibre i, a continuació, després d’un descans, una taula rodona amb la resta de persones citades.

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Entrada lliure. Aforament limitat.