El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-res (Fragmenta, 2023) acompanyat de Xavier Garí, doctor en història contemporània. Serà el dijous 16 de març, a les 19h a través d’internet via zoom. Cal inscriure-s’hi.

L’acte és organitzat per Som cristians.

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Recordeu que cal inscriure-us en aquesta pàgina (clicant el número 25.2) per obtenir la contrasenya i accedir al zoom.