El doctor en filosofia Jordi Corominas va presentar el seu llibre Entre els déus i el no-res (Fragmenta, 2023) acompanyat de Ferran Navarro, economista, i Carles Alastuey, psicopedagog i membre de l’associació “Després del suïcidi, associació de supervivents“. Va ser el dimarts 14 de febrer a les 19 h a la llibreria La Llar del Llibre (carrer Sant Antoni, 20 o carrer de les Valls, 29, Sabadell).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Vídeo a Instagram.