El doctor en filosofia Jordi Corominas va presentar el seu llibre Entre els déus i el no-res acompanyat dels professors Josep M. Tamarit i Josep M. Forné. Va ser el divendres dia 10 de febrer, a les 19 h a la llibreria Caselles (Carrer Major, 46, Lleida).

L’acte comptava amb la col·laboració de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida (IREL).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Vídeo sencer a Instagram.