El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-res acompanyat de l’activista Gabriela Serra. Serà el dimecres dia 22 de març, a les 19 h a l’espai Foc Nou de lEsglésia Major de Santa Coloma (Plaça de l’Església s/n, Santa Coloma de Gramenet).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Transport:

Metro: L9 Església Major o L1 Santa Coloma

Tren i bus: RENFE Badalona, busos M27 i M28.