El doctor en filosofia Jordi Corominas va presentar el seu llibre Entre els déus i el no-res acompanyat de Jordi Morros, llicenciat en Ciències Religioses, i Jordi Sebastià, doctor enginyer industrial. Va ser el dijous dia 14 de desembre, a les 18 h a la Biblioteca Pere Calders (Carrer Josep Tarradellas, s/n, Viladecavalls).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.